AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Instagram seketika

Disebabkan kemalasan tahap gaban ni aku pun hanya postkan gambar instagram di sini. Berikut merupakan antara gambar yang aku tangkap sepanjang lama tak post sesuatu di dalam blog ini. HAhaha! jangan risau gang, aku selalu update dengan blog2 yang aku follow, aku suka bangat blog yang post pasal isu politik hahaha! well, x ada kaitan dengan gambar yang akan aku selitkan ini.

Hey, im here.. dah la.. aku nak tidur. Ke hulu ke hilir mencari ilmu. Perlu tidur nampaknya, manusia biasa aku ni.. pandai letih.hehehe..Nite. Namun, setiap kita ada sesuatu yang luar biasa.. perjuangan..

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...