AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Antara Kesukaanku

Antara lukisan buruk yang aku suka adalah seperti berikut. Sekarang aku sedang buat lukisang buruk yang lain lah. Asyik lukis yang elok-elok, sekarang aku nak buat yang buruk!wahahahahahahhaa!! Walaupun buruk, lukisan ni membuatkan aku senyum.. macam orang bodoh semasa melawan rasa boring di dalam bilik. Aku rindu seseorang ni.. Nah, hayati gambar ni.

Gwiyomi tak menjadi

Apa kes ni?

Kentut dalam kereta memang best

Bersihkan hidung.. Bukan korek hidung.

Oh yeah..

Sekian sahaja kali ini. Semoga anda semua berasa senang hati sepanjang hari. Lama juga aku dah bercuti dari blogging. Hehehehe.. Bye. (^_^)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...