AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Contoh event di IPG

Demikianlah kisah yang aku ingin kongsikan kali ini. Event atau acara atau aktiviti yang berlaku di kamps IPGKS Miri. Aku bukan jer study di sini untuk menjadi guru, malahan aku juga harus memahami bagaimana sesuatu aktiviti dikelolakan dan apakah prosedur formalnya. So, berikut merupakan antara event yang tersedia untuk bulan ini.

Dengar cerita IPG akan mengalami perubahan besar pada masa yang akan datang. Antara perubahan yang akan dialami adalah pengurangan jumlah Kampus di seluruh Malaysia. Hmmm.. kita tunggu dan lihat. :)

Sumber:
https://www.facebook.com/dCruXrOule

Thanks to Nurul Afifah JPP IPGKS Miri. (^_^)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...