AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Gambar Peragut Dibalas Oleh Tuhan LIVE!!

Salam sejahtera kepada anda semua pada hari ini. Well, tak semestinya tunggu dah mati kita menerima pembalasan dari Tuhan jika kita menganiaya insan lain. Tuhan boleh balas secara LIVE!! hahahhaaa! Jom Hayati gambar ini. Semoga dia insaf.. kalau dia mati, apa boleh buat. Tak sempat taubat la tu.. 

Kalau nak tengok yang bergerak ni hah, rasakan.. seronok lihat mamat ni kena langgar. Hahahahaha!! Sekian sahaja untuk hari ni, semoga ia menjadi pengajaran buat kita semua. HEhehehehehe..


0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...