AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Gambar Sebelum selepas yang lucu lah..


Salam sejahtera kepada anda semua. Kerap kali kita dihujani pelbagai jenis iklan sebelum selepas. Dalam Facebook sekarang banyak kali aku ditang di dalam iklan yang sebegini rupa. Hehehe, jom nikmati gambar yang berkaitan dengan sebelum selepas.
Sekian sahaja kali ini, have a great day kepada anda semua, diharap gambar tadi menceriakan anda dan memotivasikan diri anda dalam menempuhi kehidupan di dunia yang penuh dugaan ini. (^_^) Bye. Salam dari IPGKS Miri.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...