AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Laman Web IPGM dan Notis terkini.

Salam sejahtera, ini merupaka bulan 8 dan tinggal beberapa bulan lagi aku di sini. Mudah-mudahan perjalanan aku meng'completekan pengajian di IPGKS Miri berjalan dengan lancar. Oh ya, aku sebelum ni nak kongsikan pautan tentang dunia pendidikan guru namun tak kesampaian, kali ini aku nak post di sini la. Anda boleh melayari http://www.moe.gov.my/ipgm/v2/index.php?lang=ms untuk mengetahui perkembangan dunia pendidikan guru di negara.

Berikut pula antara notis yang menarik minat aku untuk bulan ini dan bulan-bulan yang aan mendatang. Banyak juga program-program yang dijalankan untuk memperkasakan guru-guru di negara kita.

Sekian sahaja kali ini, selamat berrehat di hujung minggu, semoga anda memperoleh keberkatan untuk disadurkan esok hari. All the best! Bye3.

Sumber:0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...