AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

PROMOSI Kraf Cute Se'Malaysia

Salam sejahtera kepada semua. Ni saya nak kongsikan kepada anda semua sesuatu yang murah dan menarik. Anda boleh menempah dan mereka kraf yang anda inginkan. Banyak kraf yang boleh dihasilkan, berikut adalah antara kraf yang boleh anda tempah.Jika berminat silalah log in ke dalam Facebook Sistar's Craft untuk memilih dan menempah. Dia ni kawan saya, sama IPG dan berasal dari Sabah. (^_^) Berikut adalah pautan ke halaman Facebook beliau. https://www.facebook.com/laura.gurlz.5?fref=ts.

Sekian sahaja kali ini. Semoga anda semua bahagia di samping yang tersayang, harus saling memahami dikala menjalinkan hubungan terindah. Dan jangan lupa untuk memberikan dia yang terbaik dalam kehidupan ini, seperti hadiah-hadiah yang comel. Hadiah yang indah ni seperti di atas sangat murah dan comel. Hehehe, see u all later! (^u^)

Sumber:

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...