AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Senyum sejenak dengan gambar lawak bijak

Selamat petang kepada semua yang sudah makan malam. Yang belum tu pergi la makan malam yer? tak ada makanan? kasihannya..nah..ini ada gambar yang bisa membikin dirimu kekenyangan. Nikmatilah gambar yang aku curi dari internet Thanks to Mr.Google. Aku copy semua ni, jangan risau, aku tak mengaku kerja ni aku punya, kalau nak rujuk sumber, ada alamat pada gambar tersebut.

Semoga hari anda penuh dengan kebahagiaan. Be happy, senangkan hati..bersyukurlah dengan nikmat yang Tuhan telah berikan. Nikmat tinggal di dalam negara yang aman makmur tanpa pertumpahan darah walaupun sejak akhir-akhir ni banyak isu tembak menembak kita dengar. Sekian.

Sumber:
www.google.com

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...