AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Cuci mata sekejap Menikmati Naked Bike Terhebat

Salam sejahtera kepada semua, ini Kawasaki Z800. Kalau nak beli, sediakan dulu Rm50k. Harganya sekitar itu la.. Apa special motor ni?  Ia dilengkapi enjin 4-silinder 806cc dengan hamburan kuasa maksimum 113PS/HP@10,200rpm dan tork maksimum setinggi 83Nm@8,000rpm, seterusnya digandingkan bersama transmisi 6-kelajuan. Bertambah menarik dengan rekaan badanya dan tempat duduknya yang sangat empuk. Berikut beberapa keping lagi gambar-gambar menarik Kawasaki Z800 2013.


Well, banyak yang kata benda ni mahal. Ya, memang mahal, sebab mahal dari Proton Saga kan? Tapi, inilah harga buat motorsikal yang pada taraf Ferarri di arena Motorsikal. Inilah Superbike..

Sumber:
http://wakmizie.blogspot.com
http://motomalaya.net

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...