AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Gambar Sejuk dari Seorang Wanita

Kali ini biarkan gambar dari seorang temanku menjadi penyeri blog aku yang sangat malas ni hari ini. Lama dah tak update dengan isu best dasyat gempak. Kali ini mood suam suam kuku.. atau sejuk beku.. hahahaha! Well, nikmatilah gambar ini dari Cik. Hanisah.Berdasarkan pengamatan dan maklumat yang mampu aku peroleh. Inilah antara gambar yang diambil di sekitar kawasan Sabah dan Sarawak. Welcome to our world. Sejuk mata memandang, jauh dari kesesakan jiwa di bandar.

Credit Celcom To:0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...