AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Rekaan Banner Seminar Kajian Tindakan IPGKS Miri

Pada minggu yang lalu, satu seminar kajian tindakan telah diadakan di IPGKS Miri. Ia merupakan satu keperluan untuk menamatkan pengajian di sini. Namun aku bukannya nak mengulas tentang seminar tersebut. Kalau nak check senarai tajuk go to http://akudariipgks.blogspot.com/2013/09/seminar-penyelidikan-tindakan.html. Aku cuma nak kongsikan beberapa rekaan banner yang telah dibuat oleh pemalas ni.

Banner yang terpilih

Cadangan banner yang lain 1

Cadangan banner yang lain 2

Cadangan banner yang lain 3

Banner ini menjadi petanda bahawa pengajian aku di sini semakin menuju ke penamatnya. Namun ia bukanlah satu perhentian untuk aku mencari ilmu. Aku akan sentiasa cuba meningkatkan potensi diri. Lepas ni aku nak ke Universiti!


0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...