AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Sekadar Baju Di Minda


Salam sejahtera kepada semua di luar sana. Kali ini aku nak kongsikan lukisan digital aku berkaitan dengan perkara yang baru terlintas di benak mindaku. Rasanya tiada sebab yang kukuh untuk aku melukisnya, cuma hanya untuk mendatangkan ketenangan. Bukan niatku untuk menjual idea atau merealitikan baju tersebut. Well, mempersembahkan..

Yang pertama ni aku namakan Nyalaan Biru. Ilham dari api dari obor di tepi pantai.

Ni pula namanya Kenyalang. Sebab mewakili warna dan busaya Sarawak.

Ini diilhamkan dari Kawasaki Ninja Hijau. Nama belum ku jumpa..

Kenyalang II.

Merpati rimba. Ilham dari burung merpati.

Tropicana contra adalah ilham dari warna panas dan sejuk.
 
Sekian sahaja kali ini. Sekadar nak menyemak semula di dalam blogspot. Lama dah tak melepak kat sini. HAhaha! Well, rasanya aku nak post pasal haiwan lepas ni. Bye3.. (^_^)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...