AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

30 Gambar Penghasilan Ukiran

Sepanjang menjadi guru pelatih di IPG Sarawak aku mempelajari banyak perkara berkaitan dengan major yang aku ambil iaitu Pendidikan Seni Visual. Hampir semua benda yang berkaitan dengan seni visual untuk kanak-kanak telah aku cuba. Kalau ukiran macam ni pula? entah la.. tak kan aku nak budak kecil buat sendiri, aku harus bimbing mereka kan? Anda dah baca tajuk di atas kan? Jadi aku nak persembahkan 30 keping gambar hasil karya aku.. bermotif Borneo ukiran orang ulu. (^_^)0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...