AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Blogger Dari Maktab

Nampaknya aku yang malas ni akan mengupdate beberapa perkara penting untuk blog aku yang satu lagi iaitu Aku dan IPGKS. Memandangkan ini minggu terakhir pengajian aku, maka aku akan finishkan apa yg aku mulakan sepanjang aku teah study di sini. Semoga kisah dalam Blog itu menjadi "sneak peek" bagi yg bakal-bakal nak masuk maktab nanti. HAhaha!

Well, aku banyak lagi update kehidupan aku melalui Aku Malas ni. So, Aku adalah Si Malas, dari IPG Sarawak a.k.a Maktab, aku adalah Blogger. Dan kemalasan aku ini membuatkan aku malas untuk berdiam, dan aku malas tengok orang dalam kesusahan.. mesti nak tolong punya. Aku nak update blog lama aku tu. Berikut antara update terkini:

Baca lagi...

Baca lagi...

Baca lagi...

Tahun depan, aku akan usahakan untuk memasukkan pelbagai kisah dari sekolah pedalaman untuk dijadikan perkongsian ilmiah dan pengalaman. Setakat ni, aku cuma kongsikan riang ria kehidupan di IPG Sarawak Miri. Thanks kepada semua yg membaca.

Sumber / Follow:

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...