AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Kucing Cat Mayau Di Sini

Sekali lagi kucing ni buat hal, bergaduh kat luar. Rupanya masalah rumah tangga, jadi aku memberanikan diri mengajak mereka berbincang dan ambil gambar mereka. Semoga dua ekor kucing ni tak gaduh-gaduh la. Hehehe, Demikianlah punca aku menjenguk ke luar asrama IPGKS Miri dan mengambil gambar ni.

Apa yang Boboi tu sedang lihat? Ekor atau... ops?!

Ganasnya posing macam ni.

Dipisahkan antara parit. Inilah kisah cinta jarak jauh.

Hai, apo kabo kuceng?

Jauh mengenang nasib diri si kucing betina ni.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...