AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Adakah Ini Akan Dibaca Juga?

Salam sejahtera kepada semua yang terserempak dengan Blog ini. Ini adalah Blog Aku Malas yang melonggokkan segala sesuatu seperti buku catatan. Cukup dengan pengenalan itu kerana malam ini telah mencuri perhatianku. Kerana sesuatu yang disisipi dengan perkataan "ketulusan" adakalanya menjadikan seseorang itu tidak siuman dan juga menjadi pelik seketika. Biarkan gambar yang aku olah ini menyuarakan apa yang diratapi oleh blogger ini. HAhaha!
 
Andai "ketulusan" ini ditemukan dengan penawarnya terasa yakin aku menyebut bahawa Aku tak akan layan Blog ini untuk satu jangka masa yg panjang!hehe.. Biarkan mimpi-mimpi menjadi kenyataan. Menjadikan semua batas jarak yang memisahkan itu hilang seperti embun.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...