AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Kahwin dengan bantal? Aku mengalah beb..


Dalam hal macam ni, aku mengalah. Aku x hebat sehingga mampu mencintai sebuah bantal yang empuk. Well, demikianlah cerita yang berlaku di negara yang giat membangun sekarang. Sorry la, aku bukan nak mengatakan tindakan lelaki ini luar biasa sangat, sebab sebelum ini ada manusia yang mengahwini video game, anjing dan juga mayat. Dalam hal ini, B.A.N.T.A.L?! aku mengaku..aku selalu peluk bantal di dalam bilik. Tapi, x la sampai sedemikian.

Saksikan video pada link berikut. http://www.youtube.com/watch?v=PTcLzTYTzvQ


0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...