AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Mengintip CBR500R diuji di litar!


Berikut merupakan 16 keping gambar yang tidak jelas. Namun ia mampu membantu aku melihat kemampuan motosikal ini dipandu di atas litar yang berliku. Berdasarkan comment peminat dan pengguna CBR500R sebelum ini. Jentera Honda ini mampu dipandu dengan selesa pada selekoh tajam dan mampu memecut sehingga 188km/j di laluan lurus. Sebagai tambahan, CBR500R yang diuji dalam gambar berikut belum diubah suai. Walaupun pemandu tersebut mengujinya sehingga ke tahap maksima..

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...