AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Tahun Baru Cina Bagiku


゚・(◕‿◕)╱✿・゚ SELAMAT TAHUN BARU CINA ゚・(◕‿◕)╱✿・゚
Salam sejahtera kepada semua yang lalu dalam Blog ini. Happy Chinese New Year kepada kita semua, walaupun bukan kaum Cina, kita sentiasa merayakan perayaan-perayaan di negara ini dengan penuh makna. Demikian juga dengan perayaan-perayaan yang lain! Malas aku nak berceloteh panjang, berikut merupakan antara comment2 best dari rakan-rakan untuk Tahun Baru Cina tanpa mengenal latar belakang. Hey, its Tahun Kuda!! Yeahhh..


☺♪♫♩♬ (✿◕ ‿◕)))₀: *βyё βyё*:₀

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...