AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Guru baru Sarawak mula melapor 1 April 2014


1 April 2014 merupakan tarikh penting untuk semua bakal guru muda keluaran IPGM di seluruh Malaysia kerana ia merupakan tarikh untuk mereka mula bertindak, mula melapor diri ke sekolah yang telah ditetapkan. Setiap guru pelatih telah diberikan maklumat oleh pegawai-pegawai pendidikan yang berkaitan untuk urusan penempatan dan logistik. Biasanya pihak sekolah akan membantu dalam proses membawa masuk guru baru ke lokasi yang diberikan.

Berikut antara respond dari rakan dalam FaceBook:
 Sorry sebab aku padamkan nama, sebabnya suka-suka .Hehe! (^w^) Thanks sebab baca Blog yang membosankan ini. HAhaha! Bye2. Im really out dah dari IPGKS Miri? On the way ke sekolah SK Ng Ju, Julau.. Now aku mulakan episod baru.

Penulisan Berkaitan:

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...