AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Evolusi Honda CBR 1000RR

Dengan harga sekitar Rm100K untuk jentera CBR 1000 RR ia sememangnya penanda aras untuk semua jentera setelah ia acap kali dinobatkan sebagai superbike terbaik dalam kategorinya oleh pemantau / pengkritik motorsikal. Dengan teknologi honda dan sifat mesra penggunanya, ia sememangnya sebuah jentera yang diidamkan oleh ramai peminat superbike. Setelah 21 tahun berlalu, banyak perubahan yang dilalui oleh jentera 1000cc ini. Berikut adalah gambar yang diperoleh daripada carian google. Klik to zoom (^u^)


1995

1996

1998

2000

2002

2004

2008

2013
Sekian sahaja gambar evolusi jentera CBR 1000 RR yang aku kongsikan. Terima kasih kerana singgah sebentar di blog ini. (^_^)


Sumber sokongan:

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...