AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Lukisan 5 minit.


Salam sejahtera, di malam yang sejuk ini aku melukis dengan hati yang kosong. Akhirnya terlahirlah beberapa keping gambar yang aku rasa boleh dikongsikan di sini. Sedang-sedang aku melayan isu-isu hangat di FB sambil-sambil itu juga aku melukis. Lebih baik daripada duduk menunggu orang like post kita kan? Hahaha! Thanks sebab lepak sekejap dalam blog aku. Ini antara lukisan pantas aku tadi, dan aku campur sikit lukisan yang lalu.

Melukis 5 minit.

Agak comot sebab lukis cepat.

Banyak garisan haha!
Karya lama: Conteng buku.

Karya lama: Love Robot
Sekian sahaja untuk bahagian ni. Jangan segan untuk baca post lain dalam blog pemalas ini. Salam sayang buat semua. Ye lah.. tak kan salam maut or salam ganas? Hahaha! Bye bye. (^_^)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...