AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Terjumpa Kawan Baik IPGKS Miri

Siapa kata Sibu Bike Week Hanya Landasan untuk menemukan bikers-bikers sahaja.. Hari tu aku ketemukan diri ini dengan Alfie Khan! Dia adalah kawan baik gue sejak dari bangku IPGKS Miri lagi. Sama kelas dan sama bilik. Dia yang ajar aku jaga badan juga. Wahaha! Tak sangka pertemuan kami kali ini di SIbu Bike Week. Biarlah gambar yang berbicara...

Alfie Khan bergaya dengan bikenya
Thanks Alfie. Friend Forever.

Antara comment dari junior di IPG.

Apa-apapun, aku salute gaya tunggangan beliau. Lincah juga dirinya membawa Kawasaki Z1000 biru itu. Tak sangka kami masih dapat bertemu dan berkongsi pengalaman setelah menjadi guru. Hehe! Sekian.

Ada beberapa kali Alfie Khan ni masuk Blog ni. Satu daripada link ada di bawah.. Kisah 2 orang kawan sejak bangku maktab IPG:

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...