AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Tandas Unik di Layar Saratok / Betong

Salam sejahtera kepada semua yang membaca blog ini. Sentiasa beperasangka bauik merupakan amalan indah. Demikianlah aku dalam menjalani kehidupan ini. Usah dicari kelemahan, carilah kebaikan kerana ia membina kita dari dalaman. Ok, pada Tahun Baru Cina yang lalu, aku telah singgah di sebuah lokasi di Layar. Petronasnya menjadi tempat mengisi minyak, dan area rest dan stopnya pula.. wow.. Tandas Amazing. Ala-ala Tandas di dalam taman. Jom saksikan tarikan indah di tengah jalan! Jom saksikan ( Jom baca pantun dalam tandas tu!! )


Sekian sahaja, terima kasih sebab lepak sejenak dalam blog aku malas ini. Nak tahu kisah perjalanan sehingga terjumpa tandas ni? Klik pada link di sebelah yang bertajuk " Ke Kuching Mengejar Impian "

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...