AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Tribute Untuk Naza Blade ( 26 Gambar )

Salam sejahtera diucapkan kepada semua yang sudi lepak sekejap di dalam blog aku. Memandangkan ramai yang komen dalam beberapa penulisan aku yang berkaitan dengan Naza Blade iaitu sebuah motosikal boleh tahan tercantik dan dan kacaknya. Maka dengan ini aku akan kongsikan berkeping-keping gambar berkaitan dengan motosikal ini. Jangan risau kerana gambar tersebut merupakan gambar dari pengguna tempatan negara kita.

Anda boleh klik pada pautan yang saya sediakan di sini. Sebab pautan inilah saya post entri kali ini. Banyak yang komen dan berkongsi pengalaman peribadi dalam pautan tersebut berkenaan dengan jentera beroda dua Naza ini.


Siapa yang nak berkenalan dengan tuan-tuan jentera ini boleh berkenalan dengan mereka melalui instagram. Aku ada sertakan sekali nama mereka jangan risau aku tidak padam pun hahaha siap dengan gambar motor mereka sekali aku kongsikan.

" Naza Blade sememangnya jentera impian aku sejak di bangku sekolah lagi.." - Aku Malas.

Credits:

1. Instagram

2. Tuan-tuan bike yg published gambar tu secara public. Ada nama dalam gambar tu. Thanks to them.
1 Comment:

mohd farizal fadillah said...

ada no tel atau group whatapp naza blade x

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...