AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Aku dan mainan berodaku di tapak pameran Pengakap

Salam sejahtera, hehe. Pada suatu hari yang telah berlalu. Aku meronda di kawasanku. Akhirnya temanku telah melihat kelibatku menaiki bike. Apa lagi, beliau pun mengajak aku support program.

" Aku Malas, bawa bike bike dan ATV you." Kata beliau. Aku pun support program Pengakap di Laman Pakan. Demi negara dan Belia. Kami memeriahkan suasana.

Thanks team Belia Pakan, Pengakap, SAO Raili, Ustaz Rejemi dan kawan.. thanks semua. Tak nak sebut semua nama, nanti jadi isu privacy dlm internet. Haha!! Aku x ada dalam gambar. ( ̄▽ ̄)~■□~( ̄▽ ̄)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...