AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

KLX 150 tak cukup tinggi? Gunakanlah Riser Kit

Apa kes ni? Tak cukup tinggi ke KLX150-S ni?! Belilah riser kit semurah Rm130 sahaja. Untuk fork depab dan monoshock dia. Nescaya naik 2 inch dari tanah.

Kebaikan menambah ketinggian bike? Aku dah test try cuba bike yang dah ditinggikan dan hasilnya. Bike lebih henjun dan tak pegun sangan bila offroad. Tinggi dan tak mudah kena kaki bila koner emergency di hutan. Rasa lebih selesa sebab tinggi. Haha! Lihat kaki Aku, dulu tumit cecah lantai sekarang tak cecah lagi. Kurang dari 1 jam pasang.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...