AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Perbandingan tak masuk akal?! CBR1000 vs R25

Salam sejahtera kepada semua yang membaca blog Aku ni. Biasanya kita melihat perbandingan bike atau produk yang sama kategori. Kira logik la tu kan? Macam Toyota Vios Vs Honda City.. atau Mee Sup Putih Vs Mee Laksa. Tapi, kalau perbandingan luar kategori pula apa macam? Ibarat Roti Canai Vs Mee Jawa.. dua dua sama asal usulnya dari produk gandum tapi class berbeda bak kata artis Indonesia.

Kali ini Aku nak buat perbandingan!! CBR1000 VS R25!!! Memang gila wei.. biar logik lah.. aku cuma nak bandingkan saiz dia saja. Bukan saiz power atau enjin. Tapi saiz body. Ye lah, banyak kat luar tu selalu tanya. Bike mana yang besar? Maklumlah, bike ni kalau makin besar, makin mengancam. ( Tu yang Aku pikir dulu, skarang tak lagi )

Jom lihat gambar bike Honda CBR1000 dan YAMAHA R25.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...