AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

8 Modifikasi Handsome Yamaha R25

Jika bercakap tentang modifikasi motosikal ramai yang berfikir tentang kos kerana ia merupakan aspek yang penting untuk menjaga motosikal dalam jangka masa yang panjang. Jika kita terlebih belanja modal untuk service dan kecemasan akan terjejas.

Berikut merupakan lapan jenis modifikasi yang boleh dilakukan oleh remaja apa lagi oleh golongan yang sudah berkerjaya kerana modifikasi ini tidaklah semahal mana. 8 modifikasi yang sudah cukup untuk menaikkan kecantikan Yamaha R25.

Siapa tahu nama benda ni akan dapat hadiah.haha!!
LED punya menggantikan yang membonjol stock ori.
Tank Condom besar dan cantik
Seat belakang. Nak single?
Slider penyelamat jiwa bike
Sembur cat DIY sendiri
Benda ni paling budak suka tukar.
Jangan tak tukar. Cari color sesuai.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...