AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Cantiknya LC itu!

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog aku malas ini. Ini bike milik Jonathan, gang bikers dan GYM Pakan, Sarikei. Motosikal Yamaha ini cuma dimodifikasi dengan sangat mudah pada kos 700 ringgit sahaja. Walaupun modifikasi ia begitu murah tetapi gaya penampilannya tetap mengancam.

Modifikasi bahagian hadapan dilakukan untuk lampu pada fairing
Footrest dan ekzos kelihatan baru dan cantik
Sedikit sentuhan pelekat ataupun sticker sporty
Jonathan, u menang ada bike yang umph!! Simple mod,tapi cun!! Mmg JPJ tak tahan kalau simple macam ni. Jangan sampai mody jadi robot dan exhaust meletop letop sampai beedarah telonga mak cik dengar.haha.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...