AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Honda C70 Kiong Sing Sarikei

I saw a bike!! Ia merupakan bike lagenda yang telah hidup zaman berzaman melalui DNA moto cup. Seluruh dunia sememangnya mengenali produksi ini. Dari abang Posman sehinggalah abang Pizza Hut, bike inilah yang membentuk sejarah ronda-ronda manusia. MEMPERKENALKAN Honda C70!

Bike merah ini Aku ketemukan di balik bangunan konkrit Sarikei Sarawak. Kondisi comel dan bersih menarik hatiku.

Pemiliknya seorang Wanita, owner kedai rekaan alas kerusi / sofa / bag. Kedai dia ni lah tempat kita tempah alas seat bike yang unik-unik rekaannya. Jom layan gambar bike ni.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...