AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Bikers Dan Khidmat Sosial

Adalah satu kebiasaan apabila sesuatu kelab bermotosikal menjalankan aktiviti berkumpulan. Dan antara aktiviti yang biasa dilakukan adalah khidmat sosial. Aktiviti ini tidak akan lapuk untuk dijalankan oleh mana-mana organisasi di dunia ini kerana ia adalah sesuatu yang murni dan baik.  Namun tidak hairan juga jika hobi bermotosikal ini sering dikaitkan dengan aktiviti yang tidak berfaedah dan hobi yang agak merbahaya. Diharapkan dengan lebih ramai lagi yang menjalankan program sebegini dapat memperbaiki tanggapan negatif kepada semua penunggang motosikal di dunia. 

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...