AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Kolo Mee Super Peha! Rm6 sahaja?!

Salam sejahtera kepada semua pembaca Blog Aku Malas. Ni lah makanan kegemaran aku, terjumpa pulak versi halal di cafe 1 Malaysia di Sarikei. Mempersembahkan kolo mee peha ayam. Murah gak!! Terkejut aku bila benda ni semurah Rm6. Kalau ikutkan harga semasa, aku risau suatu masa kelak harga dia bertambah. Harap harga ramuan mee ni tak terjejas kerana GST. Hehee! Tapi memang berbaloi lah.. peha ayamnya banyak. Wow!! Meenha manis dan Tedap!! ( Sedap )

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...