AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Kompilasi Gambar Ride di Pakan

  Gambar jalan yang berbatu dan belum lagi siap. Bukan satu masalah tetapi satu keseronokkan. Jalan Pakan ke Engkamop.    Ada yang panggil jalan Shin Yang ada juga jalan Wak. Pakan ke Wak. Suasana desa yang menyegarkan minda.    Berehat sejenak di kawasan Sungai dan bersedia untuk mandi manda bersama rakan rakan untuk menghilangkan rasa panas.    Team Lubok Antu Yang telah berjaya tiba di Pakan. Meneruskan perjalanan ke sungai Skrang.    Bergambar di hadapan buah Pakan gergasi. Ini bukan buah durian. Hehehe. 

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...